Kirjiz.net

Työelämän malliesimerkit olen saanut perhemainostoimistosta. Oma työelämäni on sisältänyt perheyhtiön toimintaan osallistumisen lisäksi myös talonmiehen toimenkuvia. Vakituiset päivätyöni ovat kuitenkin olleet pitkälti IT-alaan painottuvia. Tulevaisuudessa toivon kuitenkin pystyväni toimimaan media-alan osaajana.

Kuvataideakatemia

Kuvataideakatemia

Kuvataideakatemia on Suomen ainoa kuvataiteen yliopisto. Toimin kyseisen yliopiston tietohallintopäällikkönä. Vastuullani on, että IT-järjestelmät palvelevat sekä kuvataideakatemian opiskelijoita että henkilökuntaa moitteettomasti.

IT-palvelut toimivat pääasiassa Applen Mac OS X järjestelmien päällä, joka on mukavaa vaihtelua Windows-painotteisien ympäristöjen jälkeen.

Appelsiini Finland Oy

Appelsiini Finland Oy

IT-palvelutalo Appelsiini Finland Oy on nuorekas suomalainen IT-palvelutalo. Toimenkuvani olivat asiakaspalvelussa, jossa palvelin eri kokoisten suomalaisten yritysten käyttäjiä.

Appelsiinilla ollessani opin paljon erikokoisten organisaatioiden IT-infrastruktuureista ja mitä kaikkea niiden ylläpitämisessä ja suunnittelussa tulee ottaa huomioon.

Elisa Oyj

Elisa Oyj

Varusmiespalveluksen jälkeen alkanut työ Elisa Internet Oy:n helpdeskissä kuluttaja-asiakkaiden internetpalveluiden ongelmian ratkomisessa ja käytöntuen antamisessa, aloittivat työelämäni IT-alalla. Myöhemmin siirryin toisen asteen tukeen ja internetin väärinkäytöksiä tutkivaan Abuse-tiimiin.

Elisa-konsernin yhtiöiden fuusiossa työnantajaksi tuli Elisa Oyj, jonka YT-neuvottelujen moukaroidessa konsernia, päätin tarttua työtarjoukseen Appelsiinilla.

Päivitetty 22.4.2010

© Juho Kirjavainen kirjiz@kirjiz.net +358 40 539 5846